Kövessen minket

Bemutatkozás

Dr. Podoletz Eufémia vagyok, altató és intenzív terápiás orvosként dolgoztam. Harmadik gyermekem születése után beláttam, hogy emellett a pálya mellett nem tudom lelkiismeretesen ellátni a családomat, akkor még édesapám is velünk élt, ellátásra szorult.

Az itthon töltött évek során sok mindenbe belekezdtem, de mindig visszakanyarodtam az egészség témaköre felé.

Kilenc évvel ezelőtt találkoztam a kínai orvoslás filozófiájával, ami elindított azon az úton, amit funkcionális orvoslásnak hívnak.

Rájöttem, hogy amíg a nyugati orvoslás a tünetekre koncentrál, ebből az irányból közelíti meg a betegségeket, addig létezik egy másik út is, ahol a kiindulást keressük, a gyökerénél fogjuk meg azt.

Természetgyógyász vizsgát is tettem. A Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségtudományi Kar Komplementer Tanszékén “Stressz managment” tanfolyamán oklevelet szereztem.

Amikor elmúltam ötven éves, azt vettem észre, hogy a kortársaim sorra kezdenek vérnyomás-, és koleszterin csökkentőt szedni, panaszkodnak, hogy nem tudnak mozogni, mert fáj a válluk, csípőjük stb.

Én folyamatosan mozogtam, hetente legalább háromszor egyórás torna, sok séta, kerti munka ellenére nálam is kezdtek jönni az izületi panaszok, sok fejfájás, egyre több túlsúly. Azt láttam, ennek nem lesz jó vége. Ekkor még én is a gyógyszerek világában éltem, szedtem napi szinten fejfájáscsillapítót, időnként nonsteroid fájdalomcsillapítót az izületeim miatt.

Majd találkoztam a kínai orvoslás elméletével és egyszerre elkezdtem falni a könyveket, amik arról szóltak, hogyan előzzük meg a betegségeket, gyógyítsuk magunkat.

Ma már elmúltam hatvan, túlsúlyom majdnem az elfogadható szintre csökkent (16 kg fogyást jelent jelen pillanatban), hetente hatszor tornászom, egy igen erős koreografált tornát, amit Euro-gymnek hívnak..

Nem szedek gyógyszert, labor értékeim jók, vérnyomásom uralni tudom.

Az étkezésem változtattam meg, növényi terméket fogyasztok (Sunrider cégtől)

Sokat relaxálok, kezelem magam.

Úgy érzem, megtaláltam valamit, ami ahhoz kell, hogy idős koromra is egészséges legyek.

Próbálkoztam természetgyógyászati vizsgálatokkal, kezeléssel (kétféle biorezonanciás géppel), de úgy érzem, nem ez az én utam.

Azt szeretném elérni, hogy sokan olvassák a honlapot, és minél több emberhez juttassam el az infót, hogy nemcsak a gyógyszerek világa az út, hanem tudunk tenni az egészségünkért.

Azt a sok információt szeretném megosztani azokkal, akik egészségtudatosan szeretnének élni, amit az évek során olvastam, közvetlen környezetemben használok, és látom a rendkívüli hatását.

Remélem tudok hasznos tanácsokat adni.

    

Kapcsolat