Kövessen minket

Miért a Sunrider?

Legjobban a céget vezető Dr Tei Fu Chen szavai fejezik ki, hogy miért ezt a táplálék kiegészítőt eszem, és én ezt is tudom csak igazán jó szívvel ajánlani, mivel itt van hitem és tapasztalatom. A családom 10 éve eszi-issza ezeket a termékeket teljes megelégedésünkre. Hatásuk a regeneráció filozófiáján alapszik. A szervezetet tisztítani és táplálni kell, ez teremti meg az egészség feltételeit.

Ma már biztosan van a piacon még olyan termék, ami valóban természetes összetevőkből áll, nincs adalékanyag stb. Ehhez jó böngészést kívánok mindenkinek, majd lehet. hogy még én is utánanézek, de jelen pillanatban ezt tudom ajánlani.

Kiemelem a riportból a leglényegesebbeket:

A következő menüpontban találhatók a termékek leírásai.

Ha felkelti érdeklődését, akkor feliratkozhat hirlevélre, amiben időről időre tanácsokat adnék mikor mivel lehet egészségünket helyreállítani.

Akit részletesebben érdekel akkor a kapcsolat menüpontban látható email címre írjon és szívesen adok választ.

Idézet Dr Chen -nel készült riportból:

Étrendi tanácsok:

A kulcs az egészséges étrendhez a "háromból kevesebbet" elve

A kínai és a nyugati gyógyszerészeti ismeretek bírtokában Dr. Chen egy egészséges, kiegyensúlyozott életmódot ajánl. Meggyőződése, hogy az első és legfontosabb dolog a szervezet teljes egyensúlyának elérése. Továbbá, hogy nem lehet szándékosan megcélozni csak egy területet. Példának említi, hogy az emberi szervezetnek öt fő szervrendszere van: az immun-, az emésztő-, a légző-, a keringési-, és a belső elválasztási rendszer. Ezeknek a rendszereknek egyensúlyban kell lenniük, csakúgy, mint az egy szekeret húzó öt lónak - mindegyik ló sebességének meg kell egyeznie a többi lóéval - ha egy ló túl gyorsan vagy túl lassan fut, akkor a szekér felborul. Manapság sok ember szeret különféle erősítőket használni a máj, a vese vagy az agy kezelésére, de sokszor túlzásba viszik és tönkreteszik szerveiket, és utána dialízisre szorulnak. Ahhoz, hogy a szervezet a lehető legjobban működjön, fenn kell tartani az egyensúlyt.

Ezért ha olyan élelmiszereket akar fogyasztani, amelyek megőrzik egészségét, akkor ne fogyasszon túlzottan sokat egyfajta élelmiszerből - változatos étkezésre van szüksége szervezete egyensúlyának biztosításához.

A sikerhez vezető út:

A termékfejlesztés a családja iránt érzett szeretetéből fakad.

Gondoskodni az egészségről és irányítani a termékfejlesztést ugyanazt jelenti; különös gonddal eljárni, mert ez a folyamat nem lehet felületes.” Dr. Chen elmondta, hogy a termékfejlesztései közül a legtöbb termék kifejlesztésére a saját és családjának a szükségletei ösztönözték. Például felesége allergiás a kereskedelemben kapható kozmetikumokra, ezért növényi olajakat kezdett használni a kozmetikumok gyártásához, amelyek lehetővé teszik, hogy felesége is használja őket, és bőre lélegezzen. Dr. Chen ragaszkodik a “saját kutatás-fejlesztés és gyártás elvéhez,” valamint először személyesen próbálja ki a termékeket, hogy garantálja a minőséget, ami eggyel több indok arra, hogy miért lehetetlen a konkurencia számára lemásolni a Sunrider® termékeket.

21 ok, hogy miért válassza Ön is a Sunridert

A Sunrider regenerációs programja az igényes (széles látókörű, összehasonlító, minőséghez ragaszkodó) ember választása. A legmagasabb elvárásoknak mind a termékek, mind a gyártó cég maximálisan képes megfelelni. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a pluszokat, amelyek a céget világhírűvé és sikeressé tették:

 1. A Sunrider cég alapítója és tulajdonosa dr. Tei Fu Chen gyógyszerész és világhírű gyógynövény-specialista.
 2. A tulajdonos – kínai származásának köszönhetően – kitűnően ismeri a keleti kultúrát, cégét a Regeneráció filozófiájára építette fel, amelynek fő törekvése az egyensúly megőrzése, illetve helyreállítása. Felfogása szerint az ember és a környezete szoros egységet képez. Az egészség a vegyszermentes tisztasággal kezdődik.
 3. A Sunrider-termékek 5 000 éves receptek alapján készülnek: ötezer éves tapasztalat áll mögöttük! A cég betekintést enged a gyártási folyamataiba, az éves Nagy Konferencia alkalmával büszkén mutatja meg üzemeit több ezer embernek.
 4. A Sunrider termékeit dr. Tei Fu Chen kutató, gyógynövényszakértő fejlesztette ki.
 5. A teljes gyártási folyamatot a cég tulajdonosa ellenőrzi.
 6. A termékekért, a gyártási folyamatért egyszemélyes felelősséget vállal.
 7. A Sunrider cég bio tisztaságú növényekből készíti a termékeit.
 8. A növények feldolgozását – az általános gyakorlattal szemben – tisztítási folyamatok sorozata előzi meg.
 9. A Sunrider táplálékkiegészítők különböznek az általános étrendkiegészítő készítményektől: nem szárított őrleményekből állnak, hanem koncentrált növényi sűrítményeket és kivonatokat tartalmaznak. A növényekből vizes áztatással vonják ki az értékes élő hatóanyagokat, majd a vizet elpárologtatják. Kb. 7 kg alapanyagból készül 1 kg végtermék.
 10. A Sunrider cég a gyártáskor nem alkalmaz sugársterilezést, mivel a gamma-sugár a növények biológiai értékét csökkenti, illetve megsemmisíti.
 11. A termékek dobozán, csomagolásán nem található a jól ismert figyelmeztetés: „Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét…” Erre nincs szükség, mert ezek a termékek NATÚR élelmiszerek, vagyis teljes értékű tápanyagok.
 12. A termékprogramban egyforma jelentőséggel bírnak a szervezet tisztítására és a szervek táplálására szolgáló készítmények. Valamennyi (több mint 400 féle) terméket csúcstechnológiájú üzemekben készítik, amelyek a gyógyszergyártási kritériumoknak felelnek meg. E különleges készítmények adalékanyagokat (tartósító, színezék stb.) nem tartalmaznak.
 13. A Sunrider termékei megfelelnek a kóser és a mohamedán élelmiszertisztasági követelményeknek.
 14. A termékek előállításához, csomagolásához, forgalmazásához külső céget nem vesznek igénybe.
 15. A Sunrider bőrápolási termékei élelmiszer minőségűek: ami nem jó a gyomornak, azt bőrre se használjuk!
 16. A Sunrider-termékeket 1982-től ismerik és használják már több mint 40 országban a világban – reklám (tévé, rádió, plakát stb.) nélkül.
 17. A Sunrider cég számos rangos díjat – például a „New York Város Kóser Díja” (USA), a „Legjobb 10 vállalat a termékeik minőségébe vetett fogyasztói bizalom alapján” díja (Kína), a „Fortune Delight a 100 legjobban keresett élelmiszerek egyike” díj (Kína), a „2008-as Izraeli Olimpiai Csapat támogatása” díj (Izrael) stb. – nyert el.
 18. A Sunrider nem végez állatkísérleteket, az új termékeket a tulajdonos magán, családján és vezető Független Üzlettulajdonosokon teszteli.
 19. A Sunrider növényi, élő, bioenergetikai termékeit a kisgyermekektől az aggastyánokig bárki fogyaszthatja.
 20. A cég a megvásárolt termékeire 100%-os megelégedettségi garanciát biztosít.
 21. Chen doktor és felesége, dr. Oi Lin Chen (az USA-ban doktorált orvos), pénzkereseti lehetőséghez is juttatja az embereket, hogy ezekből a kitűnő termékekből minél többet fogyaszthassanak, illetve azért, hogy egy jobb minőségű életet érhessenek el. A cég 15 éve forgalmazza termékeit Magyarországon: több tízezer elégedett, rendszeres fogyasztójuk van.

Váltson Ön is márkát: cserélje le a vegyszereket tartalmazó készítményeit (fogkrém, haj- és bőrápoló szerek, háztartási tisztítószerek, mosószerek) az egészséget megóvó, környezetkímélő termékekre, és fogyassza a kínai császárok 5 000 éves receptúrája alapján készült italokat, táplálékkiegészítőket! Legyen igényes, válassza a Sunrider egészségkultúrát, hogy minél hosszabb és egészségesebb életet élhessen!

    

Kapcsolat